Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 462 kJ /
2 262 kcal
Bílkoviny136,99 g
– z toho živočišné bílkoviny127,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,93 g
Tuky160,36 g
– nasycené77,35 g
– nenasycené76,10 g
–– mononenasycené65,76 g
–– polynenasycené10,34 g
––– omega 30,63 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 2,88 g
Sůl7,08 g
Sacharidy50,21 g
– cukry20,56 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčí kýty Jehněčí kýta 600 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
špetka špetka bílého pepře Pepř bílý
sůl Sůl mořská
1,5 1,5 polévkové lžíce másla Máslo kravské 1.5 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
250 ml 250 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 250 ml
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.