Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 462 kJ / 2 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
Tuky | 160,36 g |
– nasycené | 77,35 g |
– nenasycené | 76,10 g |
–– mononenasycené | 65,76 g |
–– polynenasycené | 10,34 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 50,21 g |
– cukry | 20,56 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 600 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 1,5 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 1.5 g |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |