Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 462 kJ / 2 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
| Tuky | 160,36 g |
| – nasycené | 77,35 g |
| – nenasycené | 76,10 g |
| –– mononenasycené | 65,76 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 577 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 7,08 g |
| Sacharidy | 50,21 g |
| – cukry | 20,56 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 600 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 1.5 g |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 250 ml 250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |