Nutriční hodnoty (Pravá černá zabijačková polévka "Prdelačka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 741 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,47 g |
Tuky | 17,93 g |
– nasycené | 9,34 g |
– nenasycené | 8,47 g |
–– mononenasycené | 1,92 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 20,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 200,68 g |
– cukry | 5,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5-2 l 1,5-2 l ovarového vývaru | Vývar masový | 1750 ml |
200 ml 200 ml vepřové krve | Krev vepřová sušená | |
250 g 250 g vařených krup | Kroupy ječné | 250 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 hrst 1 hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |