Nutriční hodnoty (Candát na smetaně a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 176 kJ / 1 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 77,77 g |
| – nasycené | 46,86 g |
| – nenasycené | 28,26 g |
| –– mononenasycené | 24,83 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 625 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 20,58 g |
| – cukry | 12,68 g |
| ––– laktóza | 8,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g candáta | Candát filet | 800 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| pórek | Pórek čerstvý |