Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselý křupavý bůček

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2009 06:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 378 kJ / 4 154 kcal
Bílkoviny76,70 g
Tuky348,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,25 g
Sůl2,73 g
Sacharidy177,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Květy - vaříme z vepřového masa

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

skypp

14. 10. 2012 10:02

já k tomuto receptu můžu jen říct že ho dělám poněkolikáté a všichni si moc pochutnáme i naše děti je super :-p:-p:-p

HankaPu HankaPu

20. 11. 2009 18:29

Magdalenko, nevím, jak bych ti tu chuť přesně popsala, je to něco mezi vařeným a pečeným bůčkem , slabě nakyslé a ztratí se z toho ta tučná chuť bůčku. I studené je to dobré:-)

magdalenka magdalenka

17. 11. 2009 09:00

Hanka, môžeš bližšie popísať, aké to chuťovo je? Veľmi ma recept zaujal, je mi to neznáme. +

HankaPu HankaPu

17. 11. 2009 00:36

Gábi, pokud maso ihned konzumujeme, tak bez nálevu a když ho chci třeba nechat ještě na příští den, tak ho uchovávám v nálervu:-)

Gabina

13. 11. 2009 12:47

Hanko, co pak děláš s tím nálevem:-? Necháš to maso v něm:-? Rozhodně vypadá zajímavě :yes: Ještě že máme náhodné recepty :-K

mirca75 mirca75

31. 8. 2009 09:36

Tedy to musí být mňamka:-p:-p.Ukládám a ráda zkusím;-)

vybusna vybusna

31. 8. 2009 07:53

tak toto by ma zaujimalo...davam si na vyskusanie

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený křupavý bůček krupavy peceny bucek nálev na bůček bůček v nálevu sladkokyselé vepřové bůček na minutku veprovy bok na sladkokyselo buček recepty sladkokyselý nejlepší pečený bůček krupavy veprovy bucek nálev na pečený bůček gabi kysely bůček se sladkokyselou omáčkou bůček na minute peceny krupavy bůček recept nálev pro pečený bůček peceny bucek sladkokyselem krupavy pečený vepřový bůček recept na bůček v nálevu bůček kyselý nálev

Suroviny: bůček, bílek, škrob, olej, pórek, voda, omáčka sojová, cukr, ocet, škrob

TopRecepty.cz

Sladkokyselý křupavý bůček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qY4D