Nutriční hodnoty (Houby s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 98,01 g |
– nasycené | 39,63 g |
– nenasycené | 49,68 g |
–– mononenasycené | 39,54 g |
–– polynenasycené | 10,14 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 59,82 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,38 g |
Sacharidy | 94,80 g |
– cukry | 39,01 g |
––– laktóza | 18,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g lesních hub (měla jsem Václavky) | Hřib čerstvý | 500 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
sůl | Sůl mořská |