Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky "argentina" s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 226 kJ /
1 727 kcal
Bílkoviny147,74 g
– z toho živočišné bílkoviny141,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky99,50 g
– nasycené56,06 g
– nenasycené34,98 g
–– mononenasycené31,28 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,81 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy56,86 g
– cukry10,06 g
––– laktóza6,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
2 2 fenykly (čerstvé) Fenykl hlíza
2 dcl 2 dcl smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
olej olivový Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
600 gramů 600 gramů panenky Vepřová panenka 600 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.