Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky "argentina" s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 99,50 g |
– nasycené | 56,06 g |
– nenasycené | 34,98 g |
–– mononenasycené | 31,28 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 56,86 g |
– cukry | 10,06 g |
––– laktóza | 6,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 fenykly (čerstvé) | Fenykl hlíza | |
2 dcl 2 dcl smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
olej olivový | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
600 gramů 600 gramů panenky | Vepřová panenka | 600 g |