Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky "argentina" s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 99,50 g |
| – nasycené | 56,06 g |
| – nenasycené | 34,98 g |
| –– mononenasycené | 31,28 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 539 mg |
| Sodík | 355 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 56,86 g |
| – cukry | 10,06 g |
| ––– laktóza | 6,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 fenykly (čerstvé) | Fenykl hlíza | |
| 2 dcl 2 dcl smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| olej olivový | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 600 gramů 600 gramů panenky | Vepřová panenka | 600 g |