Nutriční hodnoty (Celerová remuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
| Tuky | 43,62 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 34,88 g |
| –– mononenasycené | 12,02 g |
| –– polynenasycené | 22,86 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,78 g |
| Sacharidy | 19,07 g |
| – cukry | 7,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední celer (bulva) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |