Nejlepší bramboráky jaké znám
Suroviny
Porce: 7 - 10 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 17,24 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky jsem se snažila dělat tenké jako palačinky. Takže jsem do pánve nalila minimum těstíčka, aby byly bramboráky tenké a křupavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 20:05
První bramborák, které se mi povedl.
20. 1. 2021 18:14
MilaH: Ano, je tam hladká mouka. Ale já bych se přimlouval spíš za strouhanku.
8. 1. 2021 08:44
MilaH: V pôvodne vloženom recepte to autorka napísané nemala, bola napísaná len múka, nie hladká múka, takže...rihana sa opýtala a bolo to doplnené. Netreba zbytočne komentovať ľudí, keď nevieme súvislosti, však?
8. 1. 2021 00:32
rihana: V receptu je napsana hladka mouka!
7. 1. 2021 14:47
PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
15. 10. 2020 07:53
Koubkova: děkuji za vyzkoušení a pochvalu že vám chutnalo
10. 10. 2020 12:26
Dnes k obědu ,jsou moc dobré
30. 9. 2020 19:49
hazel: děkuji za vyzkoušení jsem moc ráda že chutnali
30. 9. 2020 18:34
přesně tak
30. 9. 2020 15:21
Vcera jsem pekla po mnoha letech tyto bramboraky. Musim rici ,ze se me povedli a nase vnoucata ,kteri je jedli poprve si hned prali at je znovu upecu.. Dekuji za recepis.
26. 9. 2020 20:34
rihana: hned doplním, zapomněla jsem dopsat.
25. 9. 2020 13:38
Dělám je stejně, jen by mne zajímalo jakou dáváte mouku (není v surovinách). Někdo dává hrubou, někdo hladkou.
24. 9. 2020 13:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 1 sekundou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Janasmo uvařila před 3 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 6 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 13 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 57 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Suroviny: brambory, vejce, česnek, mléko, mouka hladká, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, olej
Nejlepší bramboráky jaké znám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmr9
13 názorů