Nutriční hodnoty (Domácí ruské vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,56 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100-150 g 100-150 g bramborového salátu | ||
| 1-2 plátky 1-2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 30 g |
| 1-2 plátky 1-2 plátky vysočiny (nebo gothaje) | Suchý salám | |
| 1-2 plátky 1-2 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1-2 plátky 1-2 plátky tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 15 g |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| ledový salát (dle potřeby) | Salát ledový čerstvý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| lák od okurek (dle chuti) | Okurka salátová čerstvá | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |