Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí ruské vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100-150 g 100-150 g bramborového salátu
1-2 plátky 1-2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 30 g
1-2 plátky 1-2 plátky vysočiny (nebo gothaje) Suchý salám
1-2 plátky 1-2 plátky anglické slaniny Anglická slanina
1-2 plátky 1-2 plátky tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30%
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 15 g
1 1 kyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
ledový salát (dle potřeby) Salát ledový čerstvý
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy Majonéza 22.5 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
lák od okurek (dle chuti) Okurka salátová čerstvá
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.