Nutriční hodnoty (Variace na Welsh rarebit)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 024 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 36,26 g |
| – nasycené | 20,94 g |
| – nenasycené | 12,43 g |
| –– mononenasycené | 10,52 g |
| –– polynenasycené | 1,91 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 359 mg |
| Sodík | 843 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 5,16 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 100 g 100 g vyzrálého sýru čedar | Čedar | 100 g |
| - 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| -pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| - 2 2 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| -špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| - 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| - 4 plátky 4 plátky chleba | Chléb pšeničný kváskový |