Nutriční hodnoty (Vepřové bylinkové špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 50,41 g |
| – nasycené | 8,87 g |
| – nenasycené | 36,74 g |
| –– mononenasycené | 31,83 g |
| –– polynenasycené | 4,91 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 4,27 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky (pečeně, kýty) | Vepřová panenka | 500 g |
| 1 hrst 1 hrst míchaných čerstvých bylinek (petrželka,bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| pár kapek kapek citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |