Nutriční hodnoty (Perník babičky Havlínové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 746 kJ / 4 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,96 g |
Tuky | 224,06 g |
– nasycené | 21,92 g |
– nenasycené | 189,75 g |
–– mononenasycené | 132,55 g |
–– polynenasycené | 57,20 g |
––– omega 3 | 16,68 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 531,33 g |
– cukry | 165,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
90 g 90 g cukru | Cukr bílý | 90 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
O,5 l O,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 velký džem do těsta | Marmeláda jahodová | |
meruňkový džem | Džem meruňkový | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva |