Nutriční hodnoty (Horké jablko se zmrzlinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 829 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 8,26 g |
| – nasycené | 5,09 g |
| – nenasycené | 3,12 g |
| –– mononenasycené | 2,01 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,35 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| trošku trošku skořicového cukru | Cukr skořicový | |
| trošku trošku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
| 2 kopečky 2 kopečky vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková | 60 g |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| dle chuti a fantazie - např. kousek čerstvého ovoce, sekané a s cukrem opražené burské nesolené oříšky nebo mandlové nudličky, meduňka nebo máta, oplatky, atp. | Lískový ořech |