Nutriční hodnoty (Horké jablko se zmrzlinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 829 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 8,26 g |
– nasycené | 5,09 g |
– nenasycené | 3,12 g |
–– mononenasycené | 2,01 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,50 g |
– cukry | 27,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
trošku trošku skořicového cukru | Cukr skořicový | |
trošku trošku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
2 kopečky 2 kopečky vanilkové zmrzliny | Zmrzlina vanilková | 60 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
dle chuti a fantazie - např. kousek čerstvého ovoce, sekané a s cukrem opražené burské nesolené oříšky nebo mandlové nudličky, meduňka nebo máta, oplatky, atp. | Lískový ořech |