Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Horké jablko se zmrzlinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie829 kJ /
198 kcal
Bílkoviny2,30 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky8,26 g
– nasycené5,09 g
– nenasycené3,12 g
–– mononenasycené2,01 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,02 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,50 g
– cukry27,00 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
trošku trošku skořicového cukru Cukr skořicový
trošku trošku vanilkového cukru Cukr vanilkový
cukr dle potřeby Cukr bílý
2 kopečky 2 kopečky vanilkové zmrzliny Zmrzlina vanilková 60 g
šlehačka Šlehačka 35%
dle chuti a fantazie - např. kousek čerstvého ovoce, sekané a s cukrem opražené burské nesolené oříšky nebo mandlové nudličky, meduňka nebo máta, oplatky, atp. Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.