Nutriční hodnoty (Plnený zelný list z červeného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 70,99 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,24 g | 
| Tuky | 180,15 g | 
| – nasycené | 85,17 g | 
| – nenasycené | 90,25 g | 
| –– mononenasycené | 76,90 g | 
| –– polynenasycené | 13,35 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 18,14 g | 
| Cholesterol | 303 mg | 
| Sodík | 3,34 g | 
| Sůl | 8,25 g | 
| Sacharidy | 46,30 g | 
| – cukry | 5,62 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 1/2 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g | 
| 50 g 50 g malé červené čočky | Čočka červená neloupaná | 50 g | 
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 200 g 200 g anglické slaniny (může být i Oravská slanina) | Anglická slanina | 200 g | 
| 1 ČL 1 ČL nasekaného tymiánu | Tymián sušený | 10 g | 
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	