Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s podmáslím - verrine)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 288 kJ /
547 kcal
Bílkoviny25,66 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,66 g
Tuky21,45 g
– nasycené7,59 g
– nenasycené17,71 g
–– mononenasycené10,97 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,21 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 614 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy62,02 g
– cukry53,40 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 ml 300 ml šťávy z červené řepy Šťáva z červené řepy 300 ml
1 lžíce 1 lžíce krémového balsamica Ocet balsamikový bílý 20 ml
sůl Sůl mořská
5 plátků 5 plátků želatiny (nebo přiměřeně želatiny granulované) Želatina vepřová
0,5 l 0,5 l podmáslí (kefíru, jogurtu, kyšky) Podmáslí 500 g
hrst hrst nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.