Nutriční hodnoty (Červená řepa s podmáslím - verrine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 21,45 g |
– nasycené | 7,59 g |
– nenasycené | 17,71 g |
–– mononenasycené | 10,97 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 62,02 g |
– cukry | 53,40 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 ml 300 ml šťávy z červené řepy | Šťáva z červené řepy | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce krémového balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
5 plátků 5 plátků želatiny (nebo přiměřeně želatiny granulované) | Želatina vepřová | |
0,5 l 0,5 l podmáslí (kefíru, jogurtu, kyšky) | Podmáslí | 500 g |
hrst hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |