Nutriční hodnoty (Červená řepa s podmáslím - verrine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 288 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
| Tuky | 21,45 g |
| – nasycené | 7,59 g |
| – nenasycené | 17,71 g |
| –– mononenasycené | 10,97 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 614 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 62,02 g |
| – cukry | 53,40 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 300 ml 300 ml šťávy z červené řepy | Šťáva z červené řepy | 300 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce krémového balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 plátků 5 plátků želatiny (nebo přiměřeně želatiny granulované) | Želatina vepřová | |
| 0,5 l 0,5 l podmáslí (kefíru, jogurtu, kyšky) | Podmáslí | 500 g |
| hrst hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |