Nutriční hodnoty (Kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 784 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 24,58 g |
| – nasycené | 14,36 g |
| – nenasycené | 7,08 g |
| –– mononenasycené | 6,08 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 33,73 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 78,20 g |
| – cukry | 12,05 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sušených lesních hub (nebo čerstvé houby, žampiony) | Hřib čerstvý | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín drcený | Kmín mletý | |
| čerstvý kopr (podle potřeby) | Kopr nať čerstvý |