Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s fazolemi, anglickou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 147,00 g |
– nasycené | 71,75 g |
– nenasycené | 73,50 g |
–– mononenasycené | 63,00 g |
–– polynenasycené | 10,50 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,18 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí prsní řízky (1 prso=1 osoba) | Kuře prso | |
175 g 175 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 175 g |
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
půl půl malé cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření dle chuti (já dala sušený česnek, grilovací koření) | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
párátka |