Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s fazolemi, anglickou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 147,00 g |
| – nasycené | 71,75 g |
| – nenasycené | 73,50 g |
| –– mononenasycené | 63,00 g |
| –– polynenasycené | 10,50 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 0,18 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsní řízky (1 prso=1 osoba) | Kuře prso | |
| 175 g 175 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 175 g |
| 1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| půl půl malé cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření dle chuti (já dala sušený česnek, grilovací koření) | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| párátka |