Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa s fazolemi, anglickou a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 641 kJ /
1 348 kcal
Bílkoviny6,13 g
– z toho živočišné bílkoviny6,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky147,00 g
– nasycené71,75 g
– nenasycené73,50 g
–– mononenasycené63,00 g
–– polynenasycené10,50 g
––– omega 30,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 2,80 g
Sůl7,00 g
Sacharidy0,18 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí prsní řízky (1 prso=1 osoba) Kuře prso
175 g 175 g anglické slaniny v celku Anglická slanina 175 g
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu Fazole v konzervě
půl půl malé cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření dle chuti (já dala sušený česnek, grilovací koření) Pepř černý
olivový olej Olej olivový
párátka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.