Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s čirokovou moukou bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 599 kJ /
2 533 kcal
Bílkoviny32,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,88 g
Tuky53,75 g
– nasycené4,32 g
– nenasycené45,26 g
–– mononenasycené30,40 g
–– polynenasycené14,87 g
––– omega 33,81 g
Vláknina19,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy469,60 g
– cukry133,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čirokové mouky (Adveni Medical) Mouka čiroková 200 g
250 g 250 g univerzální bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřicí) Mouka rýžová hladká 250 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1/2 lžičky 1/2 lžičky xanthanu (nebo guaru) E415 - Xanthan
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
1 hrnek 1 hrnek jemně nastrouhané dýně hokkaidó Dýně Hokkaidó čerstvá
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
moučkový cukr dle potřeby Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.