Nutriční hodnoty (Jablečný dort - nepečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 489 kJ / 1 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
| Tuky | 9,40 g |
| – nasycené | 2,92 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 1,52 g |
| –– polynenasycené | 4,48 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 273,60 g |
| – cukry | 170,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka (sladká odrůda) | Jablko čerstvé | 600 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 400 g 400 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 balíček 1 balíček dětských piškotů světlých | Piškoty | 120 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku dětských piškotů kakaových | Piškoty | 60 g |
| ovoce na ozdobení | Jahody čerstvé |