Nutriční hodnoty (Indická čočka s batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,36 g |
| Tuky | 4,47 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 3,74 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 53,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 149,20 g |
| – cukry | 9,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
| 2 2 menší batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (česneková pasta) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak (příp. nakrájená rajčata) | Protlak rajčatový | |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská |