Nutriční hodnoty (Báječné karlovarské (tukové) rohlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 502 kJ / 5 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 121,30 g |
| Tuky | 213,92 g |
| – nasycené | 63,46 g |
| – nenasycené | 143,56 g |
| –– mononenasycené | 94,18 g |
| –– polynenasycené | 49,38 g |
| ––– omega 3 | 3,56 g |
| Vláknina | 33,36 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 7,63 g |
| Sůl | 18,99 g |
| Sacharidy | 775,18 g |
| – cukry | 94,34 g |
| ––– laktóza | 11,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
| 42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 18 g 18 g soli | Sůl mořská | 18 g |
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 250 g 250 g Hery (Stella apod.) | Margarín | 250 g |
| 30 g 30 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 30 g |
| 430 ml 430 ml vlažné vody | Voda | 430 ml |
| 40 g 40 g sádla (na potření rohlíků) | Sádlo vepřové | 40 g |
| mák (na posypání) | Mák modrý | |
| sůl | Sůl mořská |