Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječné karlovarské (tukové) rohlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 502 kJ /
5 617 kcal
Bílkoviny131,10 g
– z toho živočišné bílkoviny9,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,30 g
Tuky213,92 g
– nasycené63,46 g
– nenasycené143,56 g
–– mononenasycené94,18 g
–– polynenasycené49,38 g
––– omega 33,56 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 7,63 g
Sůl18,99 g
Sacharidy775,18 g
– cukry94,34 g
––– laktóza11,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
18 g 18 g soli Sůl mořská 18 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
250 g 250 g Hery (Stella apod.) Margarín 250 g
30 g 30 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 30 g
430 ml 430 ml vlažné vody Voda 430 ml
40 g 40 g sádla (na potření rohlíků) Sádlo vepřové 40 g
mák (na posypání) Mák modrý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.