Nutriční hodnoty (Báječné karlovarské (tukové) rohlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 502 kJ / 5 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,30 g |
Tuky | 213,92 g |
– nasycené | 63,46 g |
– nenasycené | 143,56 g |
–– mononenasycené | 94,18 g |
–– polynenasycené | 49,38 g |
––– omega 3 | 3,56 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 18,99 g |
Sacharidy | 775,18 g |
– cukry | 94,34 g |
––– laktóza | 11,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
18 g 18 g soli | Sůl mořská | 18 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
250 g 250 g Hery (Stella apod.) | Margarín | 250 g |
30 g 30 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 30 g |
430 ml 430 ml vlažné vody | Voda | 430 ml |
40 g 40 g sádla (na potření rohlíků) | Sádlo vepřové | 40 g |
mák (na posypání) | Mák modrý | |
sůl | Sůl mořská |