Nutriční hodnoty (Tvarohový špaldovo-kukuřičný koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 042 kJ / 3 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,93 g |
| Tuky | 157,00 g |
| – nasycené | 92,99 g |
| – nenasycené | 55,30 g |
| –– mononenasycené | 48,65 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 19,67 g |
| Cholesterol | 955 mg |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 320,92 g |
| – cukry | 162,22 g |
| ––– laktóza | 19,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 140 g 140 g změklého másla | Máslo kravské | 140 g |
| 2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky jemně mleté | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g kukuřičné polenty | Polenta | 100 g |
| 4 lžičky 4 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté vanilky | Vanilka prášek | 5 g |
| 125 ml 125 ml agávového sirupu | Sirup agávový | 125 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
| 500 g 500 g drobného ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |