Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet podle Václava Kopty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 179,12 g | 
| – nasycené | 109,64 g | 
| – nenasycené | 63,00 g | 
| –– mononenasycené | 57,60 g | 
| –– polynenasycené | 5,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,66 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,03 g | 
| Sodík | 203 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 3,00 g | 
| – cukry | 1,60 g | 
| ––– laktóza | 1,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 celá kuřecí prsa s kostí a křídlem | Kuře prso s kostí a kůží | |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g | 
| petřželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| estragon | Estragon sušený | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | 
 
	