Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet podle Václava Kopty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 109 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny18,76 g
– z toho živočišné bílkoviny18,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky179,12 g
– nasycené109,64 g
– nenasycené63,00 g
–– mononenasycené57,60 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,66 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy3,00 g
– cukry1,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá kuřecí prsa s kostí a křídlem Kuře prso s kostí a kůží
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
petřželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
estragon Estragon sušený
hořčice Hořčice plnotučná
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.