Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet podle Václava Kopty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 179,12 g |
– nasycené | 109,64 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 57,60 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá kuřecí prsa s kostí a křídlem | Kuře prso s kostí a kůží | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
petřželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
estragon | Estragon sušený | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |