Suroviny pro 1
3-4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 499 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,88 g |
Tuky | 21,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 48,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRpr
Moje poznámka
Vepřová plec s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRpr
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 41 minutami
Vynikající pizza
bigbys před 52 minutami
Špagety à la carbonara
Bensat před 55 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec recepty,
vepřová plec,
co varit z plece,
vepřová plec recept,
vepřové plecko recepty,
recept z vepřové plece,
vepřové maso s divokým kořením,
vepřové na divokém koření,
koreni na veprove,
recepty vepřové plece,
recepty plecko,
veprova plec se stupkovym korenim,
recept na vepřova plec,
recepty z vepřové plece,
vepřové plátky na smetaně,
recept z plecka,
vepřove-plecko-recepty,
vařená vepřová plec,
vařené vepřové plecko,
pomala vepřová plec
Suroviny:
plecko,
cibule,
česnek,
sádlo,
protlak rajčatový,
bobkový list,
jalovec,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (1)