Nutriční hodnoty (Jarní sýrovo-salámový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 744 kJ / 1 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,47 g |
| Tuky | 109,71 g |
| – nasycené | 47,66 g |
| – nenasycené | 59,46 g |
| –– mononenasycené | 26,74 g |
| –– polynenasycené | 32,72 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 8,66 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,48 g |
| Sacharidy | 33,50 g |
| – cukry | 18,12 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 200 g 200 g pivního salámu | Suchý salám | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| pažitka (dle chuti) | Pažitka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |