Nutriční hodnoty (Bezlepkové kokosové muffinky s Monte)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 899 kJ / 3 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 172,94 g |
| – nasycené | 92,57 g |
| – nenasycené | 68,15 g |
| –– mononenasycené | 49,18 g |
| –– polynenasycené | 18,98 g |
| ––– omega 3 | 5,17 g |
| Vláknina | 36,75 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 192 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 375,58 g |
| – cukry | 172,38 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek bezlepkové mouky (Jizerka) | Mouka pohanková | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vrchovatá PL pudinkového kokosového prášku Olé | Puding v prášku | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 dezert Monte 100 g | ||
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku kokosu (zalitého vřelou vodou) | Kokos strouhaný | 125 g |
| 1 KL 1 KL kypřícího prášku bez lepku (Labeta) | Kypřící prášek bez fosfátů | |
| 1/2 KL 1/2 KL Xantanové gumy (přírodní stabilizátor a emulgátor) | E415 - Xanthan | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1/2 tabulky 1/2 tabulky hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
| lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| hrst hrst kokosu | Kokos strouhaný |