Nutriční hodnoty (Norská ryba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 42,20 g |
| – nasycené | 27,06 g |
| – nenasycené | 12,82 g |
| –– mononenasycené | 11,44 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 137 mg |
| Sodík | 312 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 26,44 g |
| – cukry | 22,44 g |
| ––– laktóza | 14,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Filety Filety z pangase | Pangas filet | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 4 4 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
| koření na ryby (lze také smíchat sušený česnek, pepř a tymián) | Grilovací koření | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |