Nutriční hodnoty (Mandlový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 943 kJ / 4 528 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,55 g | 
| Tuky | 316,58 g | 
| – nasycené | 143,25 g | 
| – nenasycené | 169,06 g | 
| –– mononenasycené | 117,06 g | 
| –– polynenasycené | 52,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,85 g | 
| Vláknina | 34,40 g | 
| Cholesterol | 638 mg | 
| Sodík | 680 mg | 
| Sůl | 1,32 g | 
| Sacharidy | 313,08 g | 
| – cukry | 203,22 g | 
| ––– laktóza | 2,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 280 g 280 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 280 g | 
| 10 10 bílků | Vaječný bílek | 330 g | 
| 250 g 250 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 170 g 170 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 170 g | 
| 190 g 190 g moučkového cukru | Cukr bílý | 190 g | 
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g | 
| 60 g 60 g plátků mandlí | Mandle loupané | 60 g | 
 
	