Nutriční hodnoty (Mandlový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 943 kJ / 4 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,55 g |
Tuky | 316,58 g |
– nasycené | 143,25 g |
– nenasycené | 169,06 g |
–– mononenasycené | 117,06 g |
–– polynenasycené | 52,00 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 34,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 313,08 g |
– cukry | 203,22 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 280 g |
10 10 bílků | Vaječný bílek | 330 g |
250 g 250 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 250 g |
170 g 170 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 170 g |
190 g 190 g moučkového cukru | Cukr bílý | 190 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
60 g 60 g plátků mandlí | Mandle loupané | 60 g |