Nutriční hodnoty (Mandlový koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 943 kJ / 4 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,55 g |
| Tuky | 316,58 g |
| – nasycené | 143,25 g |
| – nenasycené | 169,06 g |
| –– mononenasycené | 117,06 g |
| –– polynenasycené | 52,00 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 34,40 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 313,08 g |
| – cukry | 203,22 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 280 g |
| 10 10 bílků | Vaječný bílek | 330 g |
| 250 g 250 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 250 g |
| 170 g 170 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 170 g |
| 190 g 190 g moučkového cukru | Cukr bílý | 190 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 60 g 60 g plátků mandlí | Mandle loupané | 60 g |