Nutriční hodnoty (Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 185 kJ / 44 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 8,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| filety filety Hejka nebo jiné ryby | Hejk filet | |
| 8 8 nových brambor | Brambor raný | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| rozmarýn čerstvý | Rozmarýn sušený | |
| bazalka čerstvá | Bazalka čerstvá | |
| meduňka čerstvá | Máta peprná list čerstvá | |
| pažitka čerstvá | Pažitka čerstvá | |
| šalvěj čerstvá | Šalvěj čerstvá | |
| špetka špetka citronového pepře | Pepř černý | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 KL 1 KL koření na ryby | Grilovací koření | 5 g |