Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jedničkové rybí filé

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

31. 8. 2010 11:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 967 kJ / 1 187 kcal
Bílkoviny94,48 g
Tuky86,67 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,80 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rybarka007

26. 8. 2021 21:46

Za mne dobré a rychlé jídlo. Díky za inspiraci, někdy nápady dochází :yes:

ralbyk

19. 12. 2013 07:13

Denny: těch 15°C

Denny

1. 1. 2011 17:37

Dobrý den, jaký druh file jste použil a nebude spálené na takovou teplotu? Středně vyhřátá trouba je 160°C a vy jste napsal 175:-? tomu nerozumim:-? to je asi jen odhad že?

miroslavrozsival

8. 11. 2010 20:04

Chocolate, ale to vínko, mohlo ještě přilepšit chuť:-p

chocolate

8. 11. 2010 19:54

miroslavrozsival-;-), tak to pozdravujte ženu, bohužel jsme se zatím "nepotkaly", ale co není, může být (a pak, že vařím jen podle isahu:-D).

miroslavrozsival

8. 11. 2010 19:50

Chocolate jsem rád, že chutnalo, ale já jsem autor akorát tím psaním vše vymyslela moje žena. Je tu taky registrovaná, ale ženám takové detaily neunikají, mám pravdu;-)

chocolate

8. 11. 2010 19:46

Velmi jednoduchá a chutná úprava filé, místo anglické slaniny jsem použila angl.krkovici a lehce jsem podlila bílým vínem.Děkuji za výborný recept:-K, celá rodina si moc pochutnala.

Jenny

11. 9. 2010 17:07

:yes::yes::yes:

miroslavrozsival

8. 9. 2010 11:33

Davka - středně vyhřátá trouba je zhruba 175°C.

davka

7. 9. 2010 10:59

recept vypadá chutně, ale mohl by mi někdo poradit co znamená středně vyhřátá trouba??? děkuji za odpověď

maris

2. 9. 2010 19:10

Miroslave - děkuju já za výborný recept:-)
Ivulinko, Magdalenko -:-8:-K

magdalenka

2. 9. 2010 18:56

Asi sa budem opakovať, všetky fotky od maris ma fascinujú. Ňou nafotené jedlo vždy vyzerá exkluzívne.

miroslavrozsival

2. 9. 2010 18:51

Maris děkuji za přidané foto a jsem velmi rád, že chutnalo.

ivulinka

2. 9. 2010 18:30

Na ryby my moc nejsme, pangase občas udělám, tahle fotka ale mluví za vše, wau bravo Maruško:yes:, já jím i očima:-K

maris

2. 9. 2010 18:07

Dovolila jsem si přidat fotku a bodík, moc jsme si pochutnali. Použila jsem pangase, trošku zakápla citronovou šťávou a přidala pár lístků citronové bazalky. Již jsem nepodlévala, nebylo třeba.:-):yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filé recepty rybi file recepty na rybí filé v troubě rybí filé v troubě file v troubě rybí filé recept recept na rybí filé v troubě recepty z rybího filé recept na rybí filé file recepty recepty rybí filé filé recept recept rybí filé úprava filé recepty na rybí filé filé jak upravit file úprava rybího filé recept na file top recepty rybí filé

Suroviny: filet rybí, cibule, slanina anglická, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Jedničkové rybí filé

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqOX