Nutriční hodnoty (Máslová buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 417 kJ / 3 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
| Tuky | 154,34 g |
| – nasycené | 80,38 g |
| – nenasycené | 57,80 g |
| –– mononenasycené | 47,90 g |
| –– polynenasycené | 9,90 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 848 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 378,62 g |
| – cukry | 202,50 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 160 g 160 g krupicového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 120 g 120 g přepuštěného másla | Ghí | 120 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 g 500 g ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |