Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový salát s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 746 kJ /
417 kcal
Bílkoviny4,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,32 g
Tuky34,73 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené28,94 g
–– mononenasycené19,13 g
–– polynenasycené9,81 g
––– omega 30,23 g
Vláknina9,01 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 743 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy18,54 g
– cukry11,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý květák čerstvý Květák čerstvý
2 2 mrkve nastrouhané nahrubo Mrkev čerstvá 100 g
1 1 červená cibule nadrobno Cibule červená čerstvá 69 g
3 lžičky 3 lžičky nakládaných malých kaparů Kapary 15 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky nasekané nadrobno Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.