Nutriční hodnoty (Květákový salát s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 746 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
| Tuky | 34,73 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 28,94 g |
| –– mononenasycené | 19,13 g |
| –– polynenasycené | 9,81 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 9,01 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 18,54 g |
| – cukry | 11,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malý květák čerstvý | Květák čerstvý | |
| 2 2 mrkve nastrouhané nahrubo | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 červená cibule nadrobno | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 3 lžičky 3 lžičky nakládaných malých kaparů | Kapary | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky nasekané nadrobno | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |