Nutriční hodnoty (Květákový salát s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 746 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 34,73 g |
– nasycené | 4,64 g |
– nenasycené | 28,94 g |
–– mononenasycené | 19,13 g |
–– polynenasycené | 9,81 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 9,01 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 18,54 g |
– cukry | 11,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý květák čerstvý | Květák čerstvý | |
2 2 mrkve nastrouhané nahrubo | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 červená cibule nadrobno | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 lžičky 3 lžičky nakládaných malých kaparů | Kapary | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky nasekané nadrobno | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |