Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto s thajským nádechem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 958 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,45 g |
| Tuky | 24,87 g |
| – nasycené | 20,96 g |
| – nenasycené | 2,77 g |
| –– mononenasycené | 1,66 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,49 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 216,32 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| červená kari pasta (množství dle chuti) | Curry pasta | |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné na risotto) | Rýže bílá | 250 g |
| 2-3 hrnky 2-3 hrnky zeleninového vývaru (přinejhorším z kostky) | Vývar zeleninový | 625 ml |
| 150 ml 150 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 150 ml |
| 400 400 g dýně Hokkaidó (očištěné a na kostičky nakrájené) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |