Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fanta řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (50 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 1 hodina tuhnutí)

21. 3. 2015 22:51

Suroviny

Porce: 1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 053 kJ / 4 554 kcal
Bílkoviny107,16 g
Tuky259,00 g
Vláknina13,61 g
Cholesterol 1,90 g
Sodík 833 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy441,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jana Hamzova

5. 7. 2018 17:32

Lucikecka: No nevím jak máte velký plech, ale tohle je na klasickej velkej do trouby. Větší se tam ani nevejde. Zase aby jste to neměla příliš vysoké ;-)

Lucikecka

4. 7. 2018 13:27

Dobry den :) kdyz mam vetsi plech tak korpus muzu udelat,že dvojnasobim vsechny igredience ? Dekuji za radu.

Jana Hamzova

12. 11. 2016 09:34

Míla: ta fanta se tam dává pouze pro barvu , záleží tedy na Vás na jakou máte zrovna chuť :-):-)

Míla

11. 11. 2016 16:43

Dá se taky použít Fanta Shokata nebo ta né?

olaf

23. 1. 2016 11:13

Rád zkouším nové recepty,vaření mě moc baví taky jsem studoval hotelnictví,,dnes jsem se rozhodl pro tenhle recept za který děkuji.:-) Olaf

Radka

6. 5. 2015 13:12

vyzkoušela jsem a má velký úspěch.Vřele doporučuji.:-K

Jana Hamzova

28. 3. 2015 22:42

Michala: tak to je fajn, já si říkala že bych je někdy zkusila z malinovky aby to bylo červené :-)

Michala

28. 3. 2015 20:49

dneska jsem udělala z Mirindy a výsledek taky dobrý :yes:

Michala

22. 3. 2015 22:35

mě teda nezlobilo při práci nic,jen ted mě bude zlobit asi celou noc břicho :-D,fakt parádní osvěžení a ,že to bylo bez cukru vůbec nevadí,možná s ním to bude až moc,ale to je na každým a to můj manžílek je na sladký ,do kafe 4 lžičky curku,neřekl ani muk,že by to bylo málo sladký.;-):-K ukládám a těším se na další skvělí receptík od Vás.

Jana Hamzova

22. 3. 2015 19:25

Michala: tak super :-)) :yes: dopsala jsem to, aby to nepletlo.. Je fakt svěží, jen mě minule zlobila šlehačka, tak ji raději šlehám ručně.

Michala

22. 3. 2015 19:00

já v receptu ho četla,ale pak jsem poslala kluka aby četl postup a tam to už nebylo ;-). Už tam je :yes::-K paráda. Jo jo,povedlo se,výborný,jen mohu doporučit,bodík udělen Díky za receptík.

Jana Hamzova

22. 3. 2015 18:46

Michala: v receptu je cukr napsaný ! ve vrchní vrstvě 3 lžíce asi jste se přehlédla :-8

Jana Hamzova

22. 3. 2015 18:42

Michala: :-O u nás to bylo po první taky bez cukru :-p jinak dvě polévkové lžíce. Doufám že se povedl :-))

Michala

22. 3. 2015 17:15

tak piškot v troubě,krém v lednici. Už se těšíme,snad se povede :-) ;-)Ještě pokud bych mohla poprosit,když jsem vařila tu fantu podle postupu,už tam není zmíněný ten cukr:-( takže to máme bez cukru. Pokud by to šlo dopsat pro ostatní. Díky:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fanta fanta rez fanta buchta rezy buchta s fantou fantařezy buchta z fanty vitacitová buchta fanta koláč řezy s fantou buchta s fanty buchta z mirindy fanta řezy s tvarohem fantove rezy vitacitove rezy vitacitové řezy recept vitacit řezy kolac z fanty buchta z fanty buchta s vitacitem

Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krystal, kakao, prášek do pečiva, olej, tvaroh, cukr moučkový, smetana ke šlehání, fanta, cukr krystal, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Fanta řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0mkG