Nutriční hodnoty (Pastýřův bramborový koláč s bylinkami a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 788 kJ / 2 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 129,85 g |
| – nasycené | 48,01 g |
| – nenasycené | 72,14 g |
| –– mononenasycené | 58,29 g |
| –– polynenasycené | 13,85 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 847 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 170,50 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 g 100 g gazdovské slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 balení 1 balení kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |