Nutriční hodnoty (Klobásové pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 940 kJ / 4 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,50 g |
| Tuky | 268,01 g |
| – nasycené | 144,90 g |
| – nenasycené | 114,94 g |
| –– mononenasycené | 90,49 g |
| –– polynenasycené | 24,45 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 840 mg |
| Sodík | 7,41 g |
| Sůl | 18,24 g |
| Sacharidy | 463,91 g |
| – cukry | 50,56 g |
| ––– laktóza | 14,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 150 ml 150 ml mléka vlažného | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 175 g 175 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 175 ml |
| 120-150 g 120-150 g uzené klobásy | Klobása | 135 g |
| 120 g 120 g sádla | Sádlo vepřové | 120 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí |