Nutriční hodnoty (Rybízový tvarohový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 992 kJ / 2 388 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 85,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,72 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 194,24 g | 
| – nasycené | 88,27 g | 
| – nenasycené | 87,41 g | 
| –– mononenasycené | 69,92 g | 
| –– polynenasycené | 17,49 g | 
| ––– omega 3 | 4,67 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,37 g | 
| Sodík | 673 mg | 
| Sůl | 1,49 g | 
| Sacharidy | 74,30 g | 
| – cukry | 71,50 g | 
| ––– laktóza | 23,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml | 
| 4 lžíce 4 lžíce oleje slunečnicového | Olej řepkový | 44 ml | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| citronová kůra (nemusí být) | Citronová kúra čerstvá | |
| 5 5 vrchovatých polévkových lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 zarovnaná čajová lžička kypřícího prášku do mouky | Kypřící prášek | |
| 500 g 500 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 500 g | 
| 1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml | 
| 1 sáček 1 sáček želatinového ztužovače za studena Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
| 5-7 5-7 polévkových lžic cukru | Cukr bílý | |
| rybíz nebo jakékoliv ovoce (maliny, jahody, borůvky, mandarinkový kompot...) | Rybíz červený čerstvý |