Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový tvarohový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 992 kJ /
2 388 kcal
Bílkoviny85,72 g
– z toho živočišné bílkoviny85,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky194,24 g
– nasycené88,27 g
– nenasycené87,41 g
–– mononenasycené69,92 g
–– polynenasycené17,49 g
––– omega 34,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 673 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy74,30 g
– cukry71,50 g
––– laktóza23,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje slunečnicového Olej řepkový 44 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
citronová kůra (nemusí být) Citronová kúra čerstvá
5 5 vrchovatých polévkových lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 zarovnaná čajová lžička kypřícího prášku do mouky Kypřící prášek
500 g 500 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 500 g
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 sáček 1 sáček želatinového ztužovače za studena Dr.Oetker Ztužovač želatinový
5-7 5-7 polévkových lžic cukru Cukr bílý
rybíz nebo jakékoliv ovoce (maliny, jahody, borůvky, mandarinkový kompot...) Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.