Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí maso s klobásovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 92,47 g |
– nasycené | 40,18 g |
– nenasycené | 50,74 g |
–– mononenasycené | 33,12 g |
–– polynenasycené | 17,62 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 79,55 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí maso | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2 nožky 2 nožky tenké pikantní klobásy | Klobása | 440 g |
koření Habibi | Grilovací koření | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky mladého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-4 špetky 2-4 špetky hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet podle chuti | Ocet lihový |