Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí maso s klobásovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
| Tuky | 92,47 g |
| – nasycené | 40,18 g |
| – nenasycené | 50,74 g |
| –– mononenasycené | 33,12 g |
| –– polynenasycené | 17,62 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 343 mg |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 10,80 g |
| Sacharidy | 79,55 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí maso | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 2 nožky 2 nožky tenké pikantní klobásy | Klobása | 440 g |
| koření Habibi | Grilovací koření | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky mladého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-4 špetky 2-4 špetky hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet podle chuti | Ocet lihový |