Nutriční hodnoty (Jitrocel v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 24,31 g |
| – nasycené | 11,67 g |
| – nenasycené | 9,40 g |
| –– mononenasycené | 7,48 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 803 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 156,20 g |
| – cukry | 31,25 g |
| ––– laktóza | 27,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| listy listy jitrocele kopinatého | Jitrocel list | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 150-200 g 150-200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 175 g |
| 50 g 50 g strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |