Nutriční hodnoty (Rybí salát s jablkem a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 382 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,92 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,37 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 16,60 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 zavináče | Zavináče | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
limetka | Limetka čerstvá |