Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí salát s jablkem a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie382 kJ /
91 kcal
Bílkoviny2,20 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,92 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,37 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy16,60 g
– cukry15,60 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 zavináče Zavináče
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1-2 1-2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
limetka Limetka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.