Nutriční hodnoty (Rybí salát s jablkem a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 382 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,92 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 0,37 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 16,60 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 zavináče | Zavináče | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| limetka | Limetka čerstvá |