Nutriční hodnoty (Zapečená kuřecí prsa s žampionovými bramborami a máslovou zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 688 kJ / 2 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 281,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 272,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
| Tuky | 130,51 g |
| – nasycené | 58,15 g |
| – nenasycené | 69,06 g |
| –– mononenasycené | 57,55 g |
| –– polynenasycené | 11,51 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 786 mg |
| Sodík | 5,89 g |
| Sůl | 14,17 g |
| Sacharidy | 58,79 g |
| – cukry | 7,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tmavé sojovky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| olej na opečení masa | Vepřová kýta | |
| 6 plátků 6 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| 1-2 1-2 camemberty (na plátky) | Camembert | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| 6 plátků 6 plátků rajčete | Rajče červené čerstvé | |
| trochu trochu provensálského koření | Provensálské koření | |
| 3 lžičky 3 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 15 ml |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| česnek – 6 st roužků roužků | Česnek čerstvý | |
| 6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| velká hrst hrst nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | |
| koupená hotová zmražená zeleninová směs (Lidl) – příprava podle návodu | Mrkev mražená |