Nutriční hodnoty (Zapečené lilkové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 16 103 kJ / 3 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 365,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 361,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
| Tuky | 252,73 g |
| – nasycené | 75,15 g |
| – nenasycené | 153,39 g |
| –– mononenasycené | 101,10 g |
| –– polynenasycené | 52,29 g |
| ––– omega 3 | 12,10 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 47,60 g |
| Sůl | 118,90 g |
| Sacharidy | 25,55 g |
| – cukry | 14,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
| 100 g 100 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 1 1 balkánský sýr (nebo feta) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 3 3 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 6 filetů 6 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 1200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| čerstvá bazalka (nebo oregano) | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |