Nutriční hodnoty (Kremeš z Alberta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 611 kJ / 6 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 510,10 g |
| – nasycené | 307,50 g |
| – nenasycené | 193,93 g |
| –– mononenasycené | 134,03 g |
| –– polynenasycené | 59,90 g |
| ––– omega 3 | 2,35 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 978 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 481,66 g |
| – cukry | 326,00 g |
| ––– laktóza | 66,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vaječný bílek | 99 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| semínka z 1 vanilkového lusku | Vanilkové lusky |