Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehké rizoto z krůtího masa a vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 550 kJ /
849 kcal
Bílkoviny34,72 g
– z toho živočišné bílkoviny24,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,55 g
Tuky28,28 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené15,68 g
–– mononenasycené13,14 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,16 g
Vláknina4,48 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,54 g
Sacharidy111,56 g
– cukry13,06 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zeleninový bujón Bujón zeleninový
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 30 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže Rýže bílá 125 g
1 hrnek 1 hrnek vývaru Vývar hovězí 250 ml
gulášová paprika Paprika sladká
100 g 100 g 30% tvrdý sýr cc Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
Zbytek vývaru samozřejmě použijeme jako polévku Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.