Nutriční hodnoty (Likér z višní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 807 kJ / 3 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 4,60 g |
| –– mononenasycené | 2,20 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 163 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 280,00 g |
| – cukry | 240,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 litry 2 litry višňové šťávy | Šťáva z višní | 2000 ml |
| 1 1 vanilkový lusk (vyškrábneme dřeň a lusk rozkrojíme na 6 dílů) | Vanilkové lusky | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 1 1 želírovací cukr Extra 2:1 od Dr. Oetkera | Cukr želírovací | |
| 700 ml 700 ml vodky | Vodka | 700 ml |