Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí fettuccine v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 142 kJ /
751 kcal
Bílkoviny42,68 g
– z toho živočišné bílkoviny32,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky31,06 g
– nasycené9,52 g
– nenasycené17,50 g
–– mononenasycené13,40 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,13 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 331 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy73,70 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
asi 100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
olej Olej řepkový
rajčatový protlak (čerstvá oloupaná rajčata), v nejhorším kečup Protlak rajčatový
150 g 150 g mletého masa Vepřový ořez 150 g
chilli paprička (postačí i chilli v tubě) Chilli paprička čerstvá
cibule nebo šalotka Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka (nemusí být) Bazalka čerstvá
sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.