Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s hříbkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 863 kJ / 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 8,67 g |
| – nasycené | 1,38 g |
| – nenasycené | 6,50 g |
| –– mononenasycené | 4,51 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 4,23 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 2,49 g |
| Sacharidy | 8,35 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 2 špetky 2 špetky gulášového koření | Koření Argentina | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 10 g 10 g másla (na smažení) | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 středně velký tvrdší hříbek | Hřib čerstvý | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 1 lžička 1 lžička gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 1.25 g |
| 5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská |