Nutriční hodnoty (Nedělní salát "Všehochuť")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 125 kJ / 986 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
| Tuky | 44,19 g |
| – nasycené | 16,20 g |
| – nenasycené | 20,45 g |
| –– mononenasycené | 15,58 g |
| –– polynenasycené | 4,87 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 15,72 g |
| Cholesterol | 910 mg |
| Sodík | 2,21 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 62,60 g |
| – cukry | 51,20 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g libovolného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| cca 20 cm 20 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 majolka | Majonéza |