Nutriční hodnoty (Maďarské brassói (brasov))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,15 g |
Tuky | 47,28 g |
– nasycené | 12,88 g |
– nenasycené | 22,58 g |
–– mononenasycené | 18,69 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 40,14 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 197,18 g |
– cukry | 20,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plecko nebo kýta | Vepřová plec | 1000 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule žlutá | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1/2 litru 1/2 litru vody či vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |