Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarské brassói (brasov))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 136 kJ /
2 184 kcal
Bílkoviny228,48 g
– z toho živočišné bílkoviny202,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,15 g
Tuky47,28 g
– nasycené12,88 g
– nenasycené22,58 g
–– mononenasycené18,69 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,47 g
Vláknina40,14 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 593 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy197,18 g
– cukry20,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plecko nebo kýta Vepřová plec 1000 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 cibule žlutá Cibule čerstvá 70 g
1 1 cibule červená Cibule červená čerstvá 69 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
mletý kmín Kmín mletý
sladká paprika Paprika červená sušená
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
1/2 litru 1/2 litru vody či vývaru Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.