Nutriční hodnoty (Janin kapustový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 450 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,49 g |
– nasycené | 10,78 g |
– nenasycené | 15,54 g |
–– mononenasycené | 12,60 g |
–– polynenasycené | 2,94 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 19,95 g |
– cukry | 17,15 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlavy střední kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
3-4 dl 3-4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
kousek kousek uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |