Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Janin kapustový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 450 kJ /
586 kcal
Bílkoviny46,62 g
– z toho živočišné bílkoviny46,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky35,49 g
– nasycené10,78 g
– nenasycené15,54 g
–– mononenasycené12,60 g
–– polynenasycené2,94 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 538 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy19,95 g
– cukry17,15 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hlavy střední kapusty Kapusta hlávková čerstvá
3-4 dl 3-4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
kousek kousek uzeného masa Vepřová plec uzená
česnek dle chuti Česnek čerstvý
libeček Libeček čerstvý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.