Nutriční hodnoty (Janin kapustový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 450 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 35,49 g |
| – nasycené | 10,78 g |
| – nenasycené | 15,54 g |
| –– mononenasycené | 12,60 g |
| –– polynenasycené | 2,94 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 19,95 g |
| – cukry | 17,15 g |
| ––– laktóza | 17,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlavy střední kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 3-4 dl 3-4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| kousek kousek uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |